Таизхоу Синохере Индустри & Траде Цо, Лтд

Такође имамо више оригиналних производа. "Пажљиво служи" је сврха наше компаније!

Dom > Новости > Sadržaj
Боттленецк Извоза намјештаја Банана Умбрелла Сун Банана Умбрелла Патио Банана Умбрелла
- Jul 27, 2018 -

У 2016. години, након првог негативног раста кинеског извоза намештаја за 7 година, 24. јануара, "Дневне економске вести" од Кинеског генералног секретара за мебл штоф Зхангбинг сазнао је да је 2017. 1. новембра, индустрија намјештаја у кинеској индустрији у зависности од величине предузећа укупан пословни приход од 82.8106 милиона јуана, повећање од 10.24

% предузећа изнад скале од 46,393 милијарди америчких долара, што је повећање од 5,29%. Међутим, дневни економски новинар је сазнао да кинески извоз намештаја наилази на уска грла и дугорочан пробој. За статус извоза намештаја, 25. јануара, Кина Пластиц (02128, ХК) домовине водећих светских Кин Ксу репортера рекла је да је већина домаћег извоза намештаја ОЕМ, профитни простор је веома ограничен. "Да ли ОЕМ нема профит, немојте да ОЕМ нема налог".

"

Индустрија: Намештај Извоз бруто профитне марже која је ниска 24. јануара, објављен је извештај "Кинески статус куо и индустрија будућег развоја". Према извештају, од јануара 2017. до новембра, индустрија намештаја више од величине предузећа да заврши укупан пословни приход од 828.106 милијарди јуана, повећање од 10,24%, кумулативна укупна добит од 49,586 милијарди јуана, раст од 9,42% , кумулативна производња 735.2059 милиона, међугодишњи раст од 3,47%.

У погледу увоза и извоза, 2017. 1. новембра, предузећа на нивоу индустрије намештаја изнад кумулативног извоза од 46,393 милијарди америчких долара, пораст од 5,29%, кумулативни увоз износи 2,758 милијарди америчких долара, што је повећање од 15,72%. Покрајина Гуангдонг је кинеска производња намештаја и продаја великих провинција. 24. јануара, предсједник Удружења намјештаја у провинцији Гуангдонг Ванг рекао је Даили Ецономиц Невс новинару, укупна продаја намјештаја у покрајини за 2017. очекује се око 420 милијарди јуана, што је повећање од 5,5%.

Међу њима, извоз намјештаја око 137 милијарди јуана, повећање од 4,1%, домаћа продаја порасла је за 6,2%. 2016. године кинески намјештај извози негативан раст, а од података из 2017. године изгледа да је ситуација у области извоза намештаја побољшана. Међутим, Кин Ксу је новинарима рекао да је извоз кинеског намештаја "Да ли ОЕМ нема профит, не радимо ОЕМ без наруџбина".

"Ова примедба указује на дугогодишњу тежину кинеске индустрије намештаја. Према уводу Кин Ксу, домаћи извоз намјештаја, скоро 90% су производи ОЕМ-а.

Последњих година, уз повећање домаћих трошкова рада, у комбинацији са увозом захтјева за оцјеном квалитете квалитета намештаја у земљи, строжија бруто маржа извоза намјештаја је врло ниска. Репортер је сазнао да је традиционално кинеско извозно тржиште намјештаја углавном концентрисано у Европској унији, Сједињеним Државама, Јапану и другим земљама и регијама.

Последњих година, земље југоисточне Азије, попут Вијетнама, које имају јаку предности у трошковима, истичу кинески изворни извозни тржишни удео.

Outdoor-Patio-Red-Solar-Umbrella-Windproof-For.jpg

Дилерска дилема у иностранству која ће се ријешити Почетком 2018. године, индустрија намештаја дошла је до вијести о блокадама. Донггуан познати произвођачи намештаја Донггуан Схенг Фурнитуре Цо., Лтд. (у даљем тексту Донггуан Таиван Схенг) због смањења пословања, најавио је да ће почети производњу 1. фебруара 2018.

Након тога, Донггуан Таиван Схенг, предсједавајући Гуосханхуи Интернатионал Гроуп, на овај посебан одзив конференције за новинаре, затварање фабрике у Донггуан-у требао би направити интелигентну производњу, транзицију и надоградњу, фабрика се очекује убрзо након што ће фабрика Донггуан бити поново отворена, фабрика Донггуан биће претворени из извоза на домаћу продају. По мишљењу Кин Ксуа, од 2017. године цене сировина за намјештај настављају да расте, што додатно отежава бруто маржу предузећа за намештај.

Он је такође рекао да кинески произвођачи намјештаја не разумеју тржишта у иностранству, важан разлог за потешкоће у развоју у иностранству. Он је рекао да разлози за ниску бруто маржу кинеског извоза намештаја укључују и високу транспарентност кинеског тржишта намештаја. "Они [страни купци] знају превише о томе шта им треба." Колико новца имате на шаблону, колико кошта за увоз боје, сви они знају. Кинески намјештај је почео да ступи у контакт са међународним тржиштем, у основи са почетком изложбе, тако да нема профитног простора, конкуренција је велика, ми опљачкамо једно друго.

"" Утицај наших сопствених брендова је отежан, укључујући канале. Ми само радимо последњу везу производње, производњу је најједноставнији, али и најнижи профит, који је купац заиста схватити, је продаја канала , рекламна амбалажа, која (унутар) је огроман профит.

", Додао је Кин Ксу.Изгледни извоз у иностранству Животног живота, такође у полугодишњем извештају из 2017. године, због високих трошкова домаћег намештаја, последњих година многа домаћа предузећа намештаја морају да заплене прекоморска тржишта, а предузећа формирања намештаја у држави жестока конкуренција, тако да земља увоза побољшава производе намештаја кинеских трговинских баријера. Сједињене Америчке Државе, Европска унија и друге земље и региони различитих врста трговинских баријера су чести, повећавајући трошкове извоза наших производа од намјештаја.банана кишобран сунцобран кишобран патио банана кишобран.