Таизхоу Синохере Индустри & Траде Цо, Лтд

Такође имамо више оригиналних производа. "Пажљиво служи" је сврха наше компаније!

Dom > Новости > Sadržaj
Научите како да судите на отвореним ратанским столовима и столицама Раттан Дининг Сет Ратан намештај
- Aug 03, 2018 -

Намјештај од ратана је главни дио намештаја на отвореном, столови и столице на отвореном су квалитет људи који купују највише забринутих, ипак, нико не жели купити сопствено пажљиво куповано намештај на отвореном само једном.

Дакле, шта би требало да буде квалитет вањских столова и столица? Тренутно намештај од ратана на отвореном има сигурносни стандард, стандардни број је ен581-1: 2006, то је из ЕУ стандарда који предвиђа велики број отворених столова и столица за сигурност, захтеве и захтеве за квалитетом намештаја на отвореном простору. У том смислу, такође треба купити пуно сопственог разумевања. Са становишта употребе, квалитет вањских столова и столица треба да има сљедеће аспекте квалитета: 1, јако и стабилно. Ово је основни квалитет столова и столица на отвореном.

HTB1AglqewDD8KJjy0Fdq6AjvXXaz.jpg_.webp.jpg

Спољашња столица и столица мобилност је релативно велика, претрпела је више удараца, ако су спољне столице и столице лоше или чак "тофу шљака", у употреби крхке, то доноси купцима цасуал искуство бити негативно. 2, добра заштита површине. Ово одражава практичност спољашњих столова и столица, а не само да се осећају добро, заштита од вањских столова и столица такође је веома важна. На пример, столови и столице од алуминијумских легура или столови и столице за гвожђе, површина се често користи ратанским занатом, тако да не само да се осећа добар, леп стил, на столу и материјалу столице такође игра добру заштитну улогу.

Као што сви знамо, гвожђе изложено ваздуху је лако рђати, а затим користите ПВЦ ратан за припрему заштитног слоја на површини гвоздене столице, површина слоја боје се неће лако оштетити. 3, висока сигурност. Стандард ен581-1: 2006 углавном наглашава сигурност спољашњих столова и столица и захтева израду ивица, углова и ивица вањских столова и столица како би се избјегла штета за кориснике.

Наравно, сигурност се заснива на изградњи столова и столица на отвореном како би били чврсти. 4, дизајн је прихватљив и хуманизован. Спољашњи столови и столице су део модерног система за забаву, тако да би их требало лепо и удобније презентирати корисницима, као што су столице за базене, да имају подесиву висину наслона, балконске столове и столице пожељно имају широке рукохвате и удобан наслон и тако он.раттан трпезаријски сет